Nordic Furnin tarina

NORDIC FURN KAUPPAPAIKKA

Nordicfurn.com on Suomalainen verkkokauppa, jonka omistavat kaksi perhettä. Olemme innovatiivinen, omaan valikoimaamme panostava, puutuotteisiin ja niiden vahvaan kysyntään perustettu kauppapaikka.

Riippumattomana perheyhtiönä mukana seuraa vapaus, joka mahdollistaa yksilöllisen asiakaspalvelun ja olemme saaneet ideamme kuuntelevilla korvilla, kuuntelemalla asiakasta. Käytettävissä olevat resurssit on käytetty painopisteenä vapaa-aika ja siihen liittyvät kalusteratkaisut.

Nordic Furn Finland asiakkuudet ulottuvat alusta alkaen vahvasti myös Saksaan, josta haemme myös Keski-Eurooppaa sekä Pohjoismaita yhdistäviä tyylisuuntia kalusteratkaisuihin.

Puu on jo itsessään kaunis. Tuomme sen valikoimissamme esiin viimeistelyillä korkealaatuisilla tuotteillamme, joka ilmenee tuotteen kestävyydessä, viimeistellyissä yksityiskohdissa ja pinnoissa. Tuotteen pitää olla ilo silmälle.

Valmis tuote on yleensä osina toimitettava massiivipuukaluste, sekä verkkokaupan ulkopuolella toimiva mittatilaus-, massiivipuutuote tai kalustekokonaisuus.

Kestävä, tutuista puulajeista valmistettu puutuote on aina järkevä hankinta, sillä otamme huomioon nykyiset ympäristöarvot. Laadukas massiivipuutuote on suunniteltu kestämään ja siitä on iloa myös seuraavalle sukupolvelle.

Julkaisemme kauppapaikkamme heti kolmella kielellä, suomeksi, saksaksi ja englanniksi. Kauppamme myy ympärivuotiseen käyttöön soveltuvia kalusteita ja ratkaisuja, mutta emme ole nyt emmekä jatkossakaan perinteinen huonekaluliike.

Myymme skandinaaviseen makuun sopivia ja toimivia kalusteita ja kalusteratkaisuja. Kasvava valikoima edustaa ulkokalustukseen sekä huvila- ja vapaa-ajan asumiseen parhaiten sopivaa muotokieltä ja tyylisuuntaa.

Suomessa sekä pohjoismaissa valmistettujen sekä ideoitujen Indoor ja Outdoor kalusteratkaisujen itsenäinen kauppias luotiin ja syntyi siltä pohjalta, että voimme rakentaa samalla Eurooppaan suomikuvaa ja esitellä Suomalaista arkea ja sen toimivuutta.

Meille Suomen luonnon kauneus saa ja pitää näkyä rohkeasti myös myydyssä kalusteessa tai kauppamme tuotteessa. Edustamalla Suomea ja Suomikuvaa saamme varmasti myytyä siinä mukana muutaman kauniin Nordic Furn kalusteen nopeasti laajenevasta valikoimastamme.

Siinä missä luonto on lähellä tavallisen ihmisen arkea, toivomme olevamme iloisten ja mukavien ihmisten verkkokauppa. Tervetuloa Uuteen kauppaamme iloisella mielellä, mukavalla tunteella.

Parhain terveisin,
Iloiset kauppiaat
Jerry ja Raimo