Käyttöehdot

Tämän sivuston käyttö on osoitus siitä, että sitoudut noudattamaan seuraavia toimitusehtoja. Luethan nämä ehdot huolellisesti ennen tilauksen tekemistä verkkokaupassamme.

Verkkokaupan tuotekorteilla nähtävissä olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät mahdollisia toimituskuluja. 

TILAUS JA TOIMITUS

Käsittelemme toimituksia siinä järjestyksessä kuin ne vastaanotetaan järjestelmäämme. Sähköpostitse lähettämämme tilausvahvistus on merkki siitä, että tilauksesi on rekisteröitynyt järjestelmäämme onnistuneesti.

Lähetämme sinulle myös toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun tilaus on kerätty ja a) luovutettu Postille tai Matkahuollolla toimitettavaksi b) valmis noudettavaksi Noutopisteeltämme. Kumppanimme suomalaisiin osoitteisiin tapahtuvien toimitusten osalta ovat Posti ja Matkahuolto. Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet 3-10 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli toimitusaika pitkittyy merkittävästi, asiakaspalvelumme on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

TOIMITUSTAVAT & -KULUT

Verkkokaupassamme voit valita toimitustavaksi Postin tai Matkahuollon.

Toimitustapa määräytyy tilauksen koon ja painon perusteella. Tilaus voidaan toimittaa useammassa lähetyksessä, jos tuotteita ei voi yhdistää samaan pakettiin. Tilaukset toimitetaan normaalisti 3-10 arkipäivän kuluessa riippuen tuotteesta ja toimitustavasta.

Toimituskulu määräytyy tilauksen arvon, painon sekä tilavuuden perusteella. Toimituskuluun voi vaikuttaa myös tuotteen koko, esimerkiksi 2 m pitkiä paketteja ei voida toimittaa Postin noutopisteisiin. Toimitustavan valinnassa näet tilauksesi lopullisen toimituskulun ja toimitustapavaihtoehdot.

Posti säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan sekä toimipisteissään että pakettiautomaateissa - tarkistathan viimeisen mahdollisen noutoajankohdan Postilta saamastasi noutoilmoituksesta. Jos et nouda pakettia Postin määrittelemän ajan kuluessa, se lähetetään Postin toimesta automaattisesti takaisin varastollemme.

Matkahuolto säilyttää paketteja 7 vuorokauden ajan noutopisteissään - tarkistathan viimeisen mahdollisen noutoajankohdan Matkahuollolta saamastasi noutoilmoituksesta. Jos et nouda pakettia Matkahuollon määrittelemän ajan kuluessa, se lähetetään Matkahuollon toimesta automaattisesti takaisin varastollemme.

Veloitamme varastollemme noutamattomana lähetyksenä takaisin saapuvasta paketista 15€ suuruisen maksun meille aiheutuvien palautus- ja käsittelykustannuksien kattamiseksi, sekä todelliset toimituskustannukset.

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassamme on käytössä Klarna Checkout sekä Paytrail maksutavat.

  • Pankkien verkkomaksut: Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi Nordic Furnille. Verkkokaupastamme sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
  • MasterCard ja Visa: Voit maksaa verkkokaupassamme Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassamme on käytössä kansainväliset Verified by Visa - ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Korttilaskulla maksun saajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksun Nordic Furnille. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupamme järjestelmiin.
  • MobilePay: mobiilisovelluksessa toimiva palvelu, jolla voit maksaa joko tilisiirtona tililtäsi tai korttimaksuna kortiltasi hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.
  • Walley.fi: voit maksaa laskulla tai osamaksulla. Lisätietoa ehdoista ja maksamisesta osoitteesta walley.fi.
  • OP Lasku: Saat ostoksillesi 45 päivää korotonta maksuaikaa, tai voit maksaa laskusi pienemmissä erissä. Lisätietoa ehdoista ja maksamisesta osoitteessa op.fi.
  • Jousto: Saat ostoksillesi kuukauden maksuaikaa. Lisätietoa ehdoista ja maksamisesta osoitteessa jousto.com.

Lisätietoa maksutavoista ja niiden ehdoista löydät Paytrailin sivuilta.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Osoite: Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Voit valita maksutavoiksi laskun sekä erä-, kortti- ja suoramaksun. Klarna Checout tekee tunnistamisen ja näyttää automaattisesti sinulle tietyt tiedot, samoin kuin sinulle tarjolla olevat maksuvaihtoehdot. Ennalta valittu maksutapa on automaattisesti lasku. Asiakas voi itse valita hänelle sopivan maksutavan, kuten suoramaksun oman verkkopankin kautta tai korttimaksun. Klarna Checkout pitää huolen siitä, että voit tehdä ostoksesi turvallisesti riippumatta valitsemastasi maksutavasta.

Sinun ei välttämättä tarvitse maksaa tilaustasi ennen sen toimitusta.

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.